Club Breda Fifty-One Nederland
Menu top
Menu bottom
Breda

Agenda


Alleen leden kunnen de agenda raadplegen.

Home

 

Welkom bij Club Breda

 

Het feit dat u onze site bezoekt geeft al aan dat u belangstelling heeft voor de mooie doelen die onze club nastreeft.

De Fifty-One Club Breda is opgericht in 1978. Heden ten dage is deze club uitgegroeid tot een groep van enthousiaste mannen die naast hun meestal drukke dagtaak of maatschappelijke activiteiten belangstelling hebben voor groepen die het minder hebben. Met name kinderen die veel moeten missen, bijvoorbeeld  als gevolg van lichamelijke of geestelijke beperkingen, ten opzichte van vele anderen in onze samenleving. De leden van de club hebben een flink ontwikkeld sociaal gevoel dat zij daadwerkelijk tot uiting brengen in hun activiteiten.

Waar de overheid geen faciliteiten of te weinig middelen beschikbaar heeft, probeert onze Fifty-One Club in actie te komen door middel van fondswerving en daadwerkelijke ondersteuning.

Spreekt deze doelstelling u aan?

Kom dan eens vrijblijvend kennis maken met onze enthousiaste en vooral informele groep. U kunt dan horen hoe de clubleden elk jaar in actie komen om middelen te vergaren teneinde locale projecten te ondersteunen.

Kortom, Fifty-One Club Breda staat midden in de samenleving en komt in actie daar waar nodig en het resultaat ook zichtbaar is.

 

Van harte welkom!!

Namens de Fifty-One Breda leden